Последно добавени:

Разнообразни модели слънчеви очила от дърво

  1. Предлагаме слънчеви очила подходящи както за мъже, така и за жени. Разполагаме с различни по форма модели дървени очила – кръгли, правоъгълни, котешки очи, бъбрек, Авиатор, уайфарър и други.
  2. Разгледайте нашата колекция изцяло дървени очила, където може да закупите ръчно изработен продукт от качествени дървени материали с поляризация на стъклата.
  3. Другата ни колекция, която препоръчваме да видите, представлява слънчеви очила с дървени дръжки. Ръчно изработени продукти, подходящи и за смяна на стъклата с диоптър стъкла

Кръгли очила

Кръглите слънчеви очила са застъпени в новите колекции на модните брандове. Моделите, които ви предлагаме ви гарантират, че ще сте на върха на модните тенденции през лятото на тази година. Кръглите дървени очила освен, че покориха модните подиуми, но и сред звездите се превърнаха в хит. Моделите кръгли очила, излъчващи ретро шик и стил гарантират дръзка, мистериозна и предизвикателна визия. Подобни кръгли модели присъстват в летните колекции на модните дизайнери.

Правоъгълни очила

Правоъгълни очила отново се предлагат като водещи модели в колекцията на бранда за лятото на 2018 година. Очилата са изискани, луксозни, стилни и класни. Те предполагат безупречна визия и сериозен поглед. Правоъгълните форми представят съвременна концепция за стил и лукс като това е постигнато чрез естествени форми, иновативни решения, качествени материали и внимание към детайлите. Тези модели са ориентирани към модерния мъж за постигане на елегантен стил и несравнима визия. Слънчевите очила с правоъгълни форми са модерни и луксозни и в същото време изключително елегантни.

Очила Авиатор

Очилата Авиатор се характеризират с тъмни, често огледални лещи с размер два или три пъти по-голяма от размера на очната ябълка, много тънки рамки с двоен или троен мост (така наречените „куршуми“). Първите модели в историята са притежавали байонетни слушалки или гъвкави кабелни храмове, които се закачват зад ушите. Големите стъкла на очилата Авиатор не са равни, но са леко изпъкнали. Дизайнът се опитва да покрие човешкото око и да предотврати навлизането на окото до колкото е възможно повече светлина. В продажба от далечната 1946та година до днешно време моделите са вечна мода и продължатав да бъдат предпочитани от много мъже и дами.

Слънчевите очила са форма на защита на зрението. Произведени с цел да блокират слънчевите лъчи и високо енергирана видима светлина, които увреждат вашето зрение.

Професионалисти в сферата на медицината препоръчват очите да се защитават със слънчеви очила, винаги когато навън грее слънце, за да не може да се допусне до окото ултравиолетова радиация, която причинява сериозни проблеми на зрението. Много често актъори носят слънчеви очила за да се разпознават по трудно лицата им. От 1940 година слънчевите очила набират популярност като моден аксесоар като най-често срещани са били на плажа .